Om oss

COSMETIC BY SANNA HAMMES


Jag kommer ursprungligen ifrån Stockholm, där jag drev olika salonger i ca fem år innan jag flyttade till Kristianstad och startade Red Nails 1 december 1987 på Cardellsgatan 9 i JC-huset. Trots jag varit i branschen i snart 35 år, brinner jag fortfarande för att kunna hjälpa kunden att må bättre och bli nöjd med sitt yttre. ”Är inte kunden nöjd, är inte jag nöjd”.

Kurser och vidareutbildning inom yrket håller mig ajour med branschens ständigt växande utbud.


2015 sålde jag Red Nails och flyttade in till Face it Kristianstad på Cardellsgatan 5 och tog jag namnet COSTMETIC BY SANNA HAMMES. Lokalen är mer lämpad för kliniska behandlingar då jag specialiserat mig på Kosmetisk pigmentering efter olyckor, sjukdom, cancer mm men också för att förhöja kundens egen skönhet. Jag samarbetar med läkare, landsting och försäkringsbolag inom detta segment, likaså samarbetar jag med olika kliniker och salonger runt om i Sverige och utför Kosmetisk pigmentering.


Hälsovårdsmyndigheten i Kristianstad har i uppdrag av Socialstyrelsen godkänt lokalen, mina produkter, färger och utrustning för att utföra mina behandlingar.


Följ mig gärna på Facebook och Instagram, där finner ni

alltid ny information och bilder på olika behandlingar.


Känn dig alltid varmt välkommen till

COSMETIC BY SANNA HAMMES!


0708 13 09 08

Cardellsgatan 5

291 31 Kristianstad

Intyg