Behandlingar

KOSMETISKA PIGMENTERINGAR

Är just du intresserad av att göra en kosmetisk tatuering/pigmentering? 

 

Vilken metod du än väljer eller varumärke så var ALLTID noga med vilka garantier salongen ger INNAN behandlingen och om det blir extra kostnader om resultatet inte blir till belåtenhet! 

 

Jag är utbildad kosmetolog sedan 1982 och har utfört kosmetiska pigmenteringar/tatueringar i över 30 år!

Jag får rekvisitioner från Region Skåne.

Jag utför mina tatueringar med maskin som penetrerar ner färg i huden. Det är enligt mig det mest skonsamma för huden då det inte efterlämnar några ärr.

Det håller bättre då jag inte separerar hudytan åt när det är en nål som penetrerar ner färgen.

 

Jag har nöjd kundgaranti vilket innebär att Du som kund har kostnadsfria ifyllningar tills resultatet är till belåtenhet i 1 år!

Likaså har jag kostnadsfria konsultationer!
En diskret eyelinerpigmentering/tatuering samt en tuch up på en brynpigmentering som gjordes för ett par år sedan. Jag arbetar med maskin vilket är det mest skonsamma för huden! Viktigt att kunden känner sig trygg i sin behandling/pigmentering och att vi bygger upp den successivt och att det är kostnadsfria ifyllningar tills resultatet är till belåtenhet i 1 år! Nöjd kundgaranti!
Borttagning av bryn som är gjorda på en annan salong med ”skalpell”microblading 

Då jag använder mig av maskin som penetrerar ner färg i huden så kan jag korrigera tatueringar som inte är till belåtenhet! Ta alltid reda på innan behandlingen vilka garantier terapeuten ger!

Jag ger alltid nöjd kundgaranti vilket innebär att du har kostnadsfria ifyllningar tills resultatet är till belåtenhet!
image0
image3
image4
image2
IMG_8804
IMG_8805
IMG_8802
image1

NAGELVÅRD

Manikyr är en skön avslappning, där nagelbanden tas omhand, naglarna formas och poleras för att få ett hälsosamt utseende, vid manikyr ingår avkopplande hand massage, peeling och lackning.


Vid spamanikyr ingår även ett mycket skönt paraffinbad för händerna, ett väldigt bra alternativ för ömma leder och eksem samt att det innehåller aktiva näringsämnen som ger dig som kund sammetslena händer.

VAXNING

Vaxning är förmodligen en av de äldsta och mest välbeprövade metoderna att avlägsna oönskad hårväxt, vid regelbunden vaxning kan ibland hårsäcken "tröttas ut" och hårväxten återkommer inte i samma utsträckning. Du slipper även den stickiga vassa känslan som när håret t.ex. avlägsnas med rakning eller hårborttagningskrämer.

 

Varaktigheten avseende fri från hår på det vaxade området beror på flera olika saker ex. som vart dina strån är i växt fasen och hur fort dina strån växer, hos de flesta kunderna är varaktigheten 2-4 veckor och då börjar stråna komma tillbaka. För bästa resultat bör stråna vara fullt utväxta vid behandlingen och jag rekommenderar även att du använder ett växthämmande enzym efter behandlingen.ÖRONHÅLTAGNING & PIERCINGS

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och av denna anledning ska det alltid göras av utbildad personal.

Jag använder Blomdahl Medical Ear Piercing som är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och

säkra material. Genom att använda detta system, kan

jag erbjuda kunden en säker och trygg öronhåltagning.

FRANS & BRYN FÄRGNING

Vid fransfärgning appliceras fransfärg, det finns olika kulörer att välja mellan, på både de nedre och övre fransarna samtidigt, färgen får verka ca 15 minuter och därefter tvättas överskottet bort.

 

Vid brynfärgning appliceras färg på brynen och får verka ca 15 minuter beroende på hur mörka kunden önskar dem, därefter plockas och formas brynen till önskad form.