Nagelvård
  • NAGELVÅRD
  • Nagelförlängning med Akryl

 

Jag utför nagelförlängning med Akryl ifrån REQ. CND och YOUNG NAILS, de mest ledande nageldistributörerna på marknaden. När man förlänger naglarna så klistras en tipp på de egna, kunden avgör längd och form som passar just dennes behov, därefter appliceras Akryl på naglarna i olika färger, glitter, neutrala eller klassiska franska naglar allt efter kundens önskemål. Jag upplever att Akryl har bäst hållbarhet av de olika materialen på marknaden.

 

  • Nagelförstärkning med Akryl

 

Förstärkning av de egna naglar med Akryl kan göras i neutral färg, glitter eller klassiska franska naglar och då appliceras Akrylen på de egna naglarnas längd utan en förlängningstipp.

 

  • Manikyr

 

Manikyr är en skön avslappning för händerna, nagelbanden tas omhand, naglarna formas och poleras för att få ett hälsosamt utseende och en avkopplande handmassage, peeling och lackning ingår.

 

  • SPA Manikyr

 

Vid SPA Manikyr ingår även ett mycket skönt paraffinbad för händerna, vilket är väldigt bra för ömma leder och eksem, samt att det innehåller aktiva näringsämnen som ger dig sammetslena händer.

 

 

 

Nagelförlängning

700 Kr Nytt Set

Nagelförstärkning

500 Kr

Lackning

150 kr

Spa manikyr

450 kr

Klassisk manikyr

390 kr

Copyright @ All Rights Reserved