VÅRA TJÄNSTER

Följande behandlingar erbjuder jag dig som kund på COSMETIC BY SANNA HAMMES

  • KOSMETISKA PIGMENTERINGAR

Permanent makeup benämns även som kosmetisk pigmentering eller mikropigmentering vilket framhäver och ger definition av ansiktsdrag, läppar, ögonbryn och eyeliner.

 

Vid kosmetisk pigmentering görs en ytlig pigmentering i huden. Det är inte meningen att den skall vara iögonfallande, tvärtom så ska den markera de naturliga dragen eller korrigera små skönhetsfel. Målet är självklart att framhäva varje kunds naturliga skönhet, förstärka och tillföra utseendet det lilla extra.

 

  • NAGELVÅRD

Manikyr är en skön avslappning, där nagelbanden tas omhand, naglarna formas och poleras för att få ett hälsosamt utseende, vid manikyr ingår avkopplande hand massage, peeling och lackning.

 

Vid spamanikyr ingår även ett mycket skönt paraffinbad för händerna, ett väldigt bra alternativ för ömma leder och eksem samt att det innehåller aktiva näringsämnen som ger dig som kund sammetslena händer.

 

Nagelförlängning och förstärkning av egna nageln görs genom önskad tipplängd med applicerade lager akryl för att få naglarna att se jämna och vackra ut, akryl lämpar sig bra för nagelbitare och för dig som redan har långa naglar. Kan även erbjuda dig som kund fransk manikyr och även här används akryl.

 

  • VAXNING

Vaxning är förmodligen en av de äldsta och mest välbeprövade metoderna att avlägsna oönskad hårväxt, vid regelbunden vaxning kan ibland hårsäcken "tröttas ut" och hårväxten återkommer inte i samma utsträckning. Du slipper även den stickiga vassa känslan som när håret t.ex. avlägsnas med rakning eller hårborttagningskrämer.

Varaktigheten avseende fri från hår på det vaxade området beror på flera olika saker ex. som vart dina strån är i växt fasen och hur fort dina strån växer, hos de flesta kunderna är varaktigheten 2-4 veckor och då börjar stråna komma tillbaka. För bästa resultat bör stråna vara fullt utväxta vid behandlingen och jag rekommenderar även att du använder ett växthämmande enzym efter behandlingen.

 

  • ÖRONHÅLTAGNING & PIERCINGS

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och av denna anledning ska det alltid göras av utbildad personal. Jag använder Blomdahl Medical Ear Piercing som är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Genom att använda detta system, kan jag erbjuda kunden en säker och trygg öronhåltagning.

  • FRANS & BRYN FÄRGNING

Vid fransfärgning appliceras fransfärg, det finns olika kulörer att välja mellan, på både de nedre och övre fransarna samtidigt, färgen får verka ca 15 minuter och därefter tvättas överskottet bort.

Vid brynfärgning appliceras färg på brynen och får verka ca 15 minuter beroende på hur mörka kunden önskar dem, därefter plockas och formas brynen till önskad form.

 

Copyright @ All Rights Reserved